Ulken
Norbrygg-medlem
Kunne tenke meg å sette en 25 l. batch i helgen. Har noen råvarer liggende, og lurer på om noen har tips til en oppskrift jeg kunne bruke basert på de råvarene jeg har. Bruker vanligvis å brygge IPA, men kunne tenke meg å prøve å få til en noe mer "julete" ale. Dette er hva som ligger på lager:
Malt:
Muntons Pale Ale EBC 4,4 - 6,6 (rikelig)
Castle Malting Cara Ruby EBC 50 (rikelig)
Castle Malting Peated (Tourbe) EBC 4-8 (500gr)
Weyermann Bøkerøkt EBC 5 (500gr)
Humle:
Goldings 2013 Alfa: 4,3% (300gr)
Northern Brewer (en rest)
Cascade (500gr)
Gjær:
Safale US-05 Tørrgjær (rikelig)
Malt:
Muntons Pale Ale EBC 4,4 - 6,6 (rikelig)
Castle Malting Cara Ruby EBC 50 (rikelig)
Castle Malting Peated (Tourbe) EBC 4-8 (500gr)
Weyermann Bøkerøkt EBC 5 (500gr)
Humle:
Goldings 2013 Alfa: 4,3% (300gr)
Northern Brewer (en rest)
Cascade (500gr)
Gjær:
Safale US-05 Tørrgjær (rikelig)