Er det noen som har en forklaring til dette fenomenet?
Skulle flaske 20 liter med en IPA som har stått til gjæring i tre uker.
Tok en prøve av brygget og la merke til at det luktet og smaken minnet om Saisonen jeg brygget for en tid tilbake. Litt jordaktig, bare mer bitter.
Gjæringsbøtta og heverten er ny. Brukte US-05 i brygget, og humlet med Cascade og Chinook.
Skjønner ingenting jeg, for all del den smakte greit men synes dette var snodig! :
Kom gjerne med teorier.. :jaha:
Mvh
Skulle flaske 20 liter med en IPA som har stått til gjæring i tre uker.
Tok en prøve av brygget og la merke til at det luktet og smaken minnet om Saisonen jeg brygget for en tid tilbake. Litt jordaktig, bare mer bitter.
Gjæringsbøtta og heverten er ny. Brukte US-05 i brygget, og humlet med Cascade og Chinook.
Skjønner ingenting jeg, for all del den smakte greit men synes dette var snodig! :
Kom gjerne med teorier.. :jaha:
Mvh