Heisann
Har kommet litt sånn i "halvkneika" da ett brygg ble surt og sommeren er fyllt med festlige lag jeg har lovet å stå for øl.
Har en fest om tre uker som jeg brygget til i går, en weiss og en IPA , begge skal på corny og kunstig carb.
hva bør jeg gjøre for å få det best mulig drikkbart til den tiden ?
filtrering , gjærstopp, no klaringsmidler etter gjæring (bruker portaflock etter kok, og vørten på begge var krystallklare.)
tenkte å gjære det ut nå på ca fem dager , ha i corny, kjøle, karbonere.
da får det hvilt over to uker (alt ettersom hvor lang tid gjæringen tar, men begge er veldig godt i gang)
innspill ?
Har kommet litt sånn i "halvkneika" da ett brygg ble surt og sommeren er fyllt med festlige lag jeg har lovet å stå for øl.
Har en fest om tre uker som jeg brygget til i går, en weiss og en IPA , begge skal på corny og kunstig carb.
hva bør jeg gjøre for å få det best mulig drikkbart til den tiden ?
filtrering , gjærstopp, no klaringsmidler etter gjæring (bruker portaflock etter kok, og vørten på begge var krystallklare.)
tenkte å gjære det ut nå på ca fem dager , ha i corny, kjøle, karbonere.
da får det hvilt over to uker (alt ettersom hvor lang tid gjæringen tar, men begge er veldig godt i gang)
innspill ?