Hei!
Dere som tilsetter humle / krydder osv. direkte i kokekjelen (ikke bruker humlepose). Hva gjør dere med dette etter koking. Går alt sammen med over i gjæringsbøtta, eller må/bør man sile ut dette så det ikke setter uønsket smak / karakter på brygget videre.
Eller finnes det noen "teknikker" for å ikke få dette med over?
Bør det kanskje også fjernes før kjøling?
(Tenker å brygge en Wit i helga med både tilsetting av koriander og appelsin...Vil prøve å unngå humlepose hvis mulig..)
Dere som tilsetter humle / krydder osv. direkte i kokekjelen (ikke bruker humlepose). Hva gjør dere med dette etter koking. Går alt sammen med over i gjæringsbøtta, eller må/bør man sile ut dette så det ikke setter uønsket smak / karakter på brygget videre.
Eller finnes det noen "teknikker" for å ikke få dette med over?
Bør det kanskje også fjernes før kjøling?
(Tenker å brygge en Wit i helga med både tilsetting av koriander og appelsin...Vil prøve å unngå humlepose hvis mulig..)