Så har no sjekket dei 3 dunkane mine med(se nederst) som har stått å gjæra i ca 22 grader i 1.5 veke. Etter oppskrifta skulle alt stå i 1 veke, men såg at det bobla i gjærlåsen så venta litt til. Såg at også idag bobler gjærlåsen litt i alle dunkane. Men når eg tok FG måling såg eg at det "brusa" litt bobler fra brygget. Kan det vere vanlig kulsyre som forårsaker aktiviteten i gjærlåsen eller er rett og slett brygga ikkje klar for flasking?
Bavarian Wheat Pouch, 23L - OG 1.040~ FG 1.010~
Session Ale Pouch, 23L - OG 1.040~FG 1.010~
Nut Brown Ale, 23 - OG 1.045~ FG 1.010~
I tilfelle dunkene må stå nokken dager til, vil StarSan blandingen vere brukande ettersom en blanding allerede står klar?
Edit: Ølsettene er fra bryggselv.no
Bavarian Wheat Pouch, 23L - OG 1.040~ FG 1.010~
Session Ale Pouch, 23L - OG 1.040~FG 1.010~
Nut Brown Ale, 23 - OG 1.045~ FG 1.010~
I tilfelle dunkene må stå nokken dager til, vil StarSan blandingen vere brukande ettersom en blanding allerede står klar?
Edit: Ølsettene er fra bryggselv.no