På NRBLs julebord ble det servert øl fra flaske som var karbonert på Corneliusfat for å så flaskes med beergun; og siden det ikke var noe bunnslam så vil jeg også ha en slik løsning. Jeg er mye i skogen, og det hadde vært hyggelig å kunne ha med seg en flaske øl i sekken, uten slam som ristes opp og gjør det til en litt mindre hyggelig opplevelse.
Men skal man ha denne løsningen blir det ganske dyrt: Corneliusfat 870.-, Beergun 1000.-, CO2 1300.- (hvor mange liter holder en 2 kg til forøvrig?), manometer/regulator 850.- + en dæsj med slanger og koblinger som jeg ikke har oversikt over. Med andre ord runtomkring 4000.- for å komme igang! Det er mye penger for å fylle noen flasker..
Er det noen som har noen tanker om rimligere løsninger for å slippe bunnslam i flaskene? Kan Beerking-fatene brukes til noe? De får jo mye tyn, men er jo langt rimeligere. Andre Reodor-løsninger? Jeg brygger 10 liter om gangen, så fat/ting trenger ikke være spesielt store i volum.
Men skal man ha denne løsningen blir det ganske dyrt: Corneliusfat 870.-, Beergun 1000.-, CO2 1300.- (hvor mange liter holder en 2 kg til forøvrig?), manometer/regulator 850.- + en dæsj med slanger og koblinger som jeg ikke har oversikt over. Med andre ord runtomkring 4000.- for å komme igang! Det er mye penger for å fylle noen flasker..
Er det noen som har noen tanker om rimligere løsninger for å slippe bunnslam i flaskene? Kan Beerking-fatene brukes til noe? De får jo mye tyn, men er jo langt rimeligere. Andre Reodor-løsninger? Jeg brygger 10 liter om gangen, så fat/ting trenger ikke være spesielt store i volum.