Hei
Jeg og en kamerat har satt vårt første ekstrakt brygg fra Per Inge. Har nå gjæret i 3 dager ved ca 13 gr. og har allerede gått veldig ned på tida på ploppene i gjærlåsen. Hvor lang tid skal det være når det er ferdig gjæret?
Har brukt en gul gjærpakke saflager? Der står det at anbefalt temp er fra 8-15 grader hva tror dere?
Hva er passelig med ettersukring per 033 flaske?
Takker for all hjelp. Det begynner vel å nærme seg, så trenger hjelp fort!
Mvh Erik og Knut
Jeg og en kamerat har satt vårt første ekstrakt brygg fra Per Inge. Har nå gjæret i 3 dager ved ca 13 gr. og har allerede gått veldig ned på tida på ploppene i gjærlåsen. Hvor lang tid skal det være når det er ferdig gjæret?
Har brukt en gul gjærpakke saflager? Der står det at anbefalt temp er fra 8-15 grader hva tror dere?
Hva er passelig med ettersukring per 033 flaske?
Takker for all hjelp. Det begynner vel å nærme seg, så trenger hjelp fort!
Mvh Erik og Knut