Forvirret
Norbrygg-medlem
Hadde tenkt å sette noe på Saflager 34/70 men kjelleren blir ikke kald i år. (Pils og bokk)
Kan bruke kjøleskap men ekstern temp kontroll er ikke kommet ennå.
Har målt temperaturen skapet har brukt med standard termostat som styring og det viser seg at tempen svinger 3 til 4 grader.
(F eks mellom 7 og 10/11 grader)
Vil tro at flytende væske vil ha mindre temp variasjon enn det luften har men vil ikke lage noe uten å være rimelig
trygg på at resultatet blir bra.
Bør jeg vente til jeg har bedre styring?
Mvh
Kan bruke kjøleskap men ekstern temp kontroll er ikke kommet ennå.
Har målt temperaturen skapet har brukt med standard termostat som styring og det viser seg at tempen svinger 3 til 4 grader.
(F eks mellom 7 og 10/11 grader)
Vil tro at flytende væske vil ha mindre temp variasjon enn det luften har men vil ikke lage noe uten å være rimelig
trygg på at resultatet blir bra.
Bør jeg vente til jeg har bedre styring?
Mvh