Hei.
Har brygget en batch med Juleøl, der jeg har brukt Hvetegjær. Etter en måned i romtemperatur på flaske, er det fremdeles lite kullsyre/skum i ølet. Jeg tilsatte mellom 6/8 g sukker /l . Dette har jeg også brukt før uten problemer. Jeg er litt i villrede hva jeg bør gjøre?? Ølet gjæret ut som det skulle, Kan jeg åpne flaskene og tilsette litt ekstra Gjær/sukker i flaskene?? Eller?????
Har brygget en batch med Juleøl, der jeg har brukt Hvetegjær. Etter en måned i romtemperatur på flaske, er det fremdeles lite kullsyre/skum i ølet. Jeg tilsatte mellom 6/8 g sukker /l . Dette har jeg også brukt før uten problemer. Jeg er litt i villrede hva jeg bør gjøre?? Ølet gjæret ut som det skulle, Kan jeg åpne flaskene og tilsette litt ekstra Gjær/sukker i flaskene?? Eller?????