Hei. Akkurat satt 23 liter med ekstrakt, Festival Razorback IPA.
ABV Approx:- 5.2%
Finishing Gravity Approx:- 1.009
OG på mitt brygg: ca 1042-1044
Bitterness (EBU range 50-55)
Fermentation time:-7 days approx
Conditioning time:-4 weeks
Hop Pellets Additions Simcoe, Centennial, Summit
Min beste pils, må være Oppigårds Amarillo
Alkoholhalt: 5,9 %
Maltsorter: Pale Ale malt, färgmalt och ljus karamellmalt.
Humlesorter: Amarillo, även torrhumlad.
OG: 1060
FG: 1015
IBU: 44
EBC: 30
Spørsmålet mitt er egentlig om jeg kan bytte ut humlen jeg har fått med i kittet, til samme mengde med Amarillo humle? OG på mitt brygg og Oppigårds er ganske forskjellig, å jeg har forståelse for at det er forskjellig bitterhet, men er det noen som har noen meninger om hvordan dette kunne blitt?
Jeg finner ikke noe informasjon om malt-ekstrakten som er blitt brukt i kittet.
ABV Approx:- 5.2%
Finishing Gravity Approx:- 1.009
OG på mitt brygg: ca 1042-1044
Bitterness (EBU range 50-55)
Fermentation time:-7 days approx
Conditioning time:-4 weeks
Hop Pellets Additions Simcoe, Centennial, Summit
Min beste pils, må være Oppigårds Amarillo
Alkoholhalt: 5,9 %
Maltsorter: Pale Ale malt, färgmalt och ljus karamellmalt.
Humlesorter: Amarillo, även torrhumlad.
OG: 1060
FG: 1015
IBU: 44
EBC: 30
Spørsmålet mitt er egentlig om jeg kan bytte ut humlen jeg har fått med i kittet, til samme mengde med Amarillo humle? OG på mitt brygg og Oppigårds er ganske forskjellig, å jeg har forståelse for at det er forskjellig bitterhet, men er det noen som har noen meninger om hvordan dette kunne blitt?
Jeg finner ikke noe informasjon om malt-ekstrakten som er blitt brukt i kittet.
Sist redigert: