Det er første gang jeg prøver å karbonere øl på fat og det ser ikke ut til å fungere.
Fatet har stått i kjøleskap med co2 på 1.5 - 2 bar i en uke nå og det er ikke spor av kullsyre i brygget.
Jeg har prøvd trikset med å sette trykket til 2 bar og riste fatet i 5 min også. Da hører jeg at mye co2 går inn i fatet.
Noe må jeg åpenbart gjøre feil siden kjemien ser ut til å trosses.
Noen som har vært ute for noe lignende eller ser hva jeg gjør feil?
Fatet har stått i kjøleskap med co2 på 1.5 - 2 bar i en uke nå og det er ikke spor av kullsyre i brygget.
Jeg har prøvd trikset med å sette trykket til 2 bar og riste fatet i 5 min også. Da hører jeg at mye co2 går inn i fatet.
Noe må jeg åpenbart gjøre feil siden kjemien ser ut til å trosses.
Noen som har vært ute for noe lignende eller ser hva jeg gjør feil?