Ole Einar
Norbrygg-medlem
Jeg oppdaget nettopp at hveteølen min er infisert, sannsynligvis villgjær eller såperester. Usikker, men smaker både det ene og det andre
Uansett, jeg må få laget en ny ASAP. Får se om jeg rekker å lage en ny batch til RØL 22. juni, hvis ikke blir det «bare» 3 øl.
Tenkte å teste ut WY 3068, er det noen som har erfaring med denne gjæren?
Satser på at den blir ferdig gjæret i løpet av 14 dager. Er temperaturkontroll viktig her? Eller går det fint å sette dunken i romtemperatur? Tipper det varierer noe, typisk 20-24 grader..
Uansett, jeg må få laget en ny ASAP. Får se om jeg rekker å lage en ny batch til RØL 22. juni, hvis ikke blir det «bare» 3 øl.
Tenkte å teste ut WY 3068, er det noen som har erfaring med denne gjæren?
Satser på at den blir ferdig gjæret i løpet av 14 dager. Er temperaturkontroll viktig her? Eller går det fint å sette dunken i romtemperatur? Tipper det varierer noe, typisk 20-24 grader..