Er det noen som faktisk har forsket litt på dette og kommer frem til en konklusjon?
Jeg har jo operert kjøleskap siden jeg var en liten pjokk, men dette er ølen min det er snakk om, ikke maten.
Har et 380-liters kjøleskap jeg bruker til lagring. Har dessverre bare ett pålitelig termometer for hånden. De fra Europris viser jo ikke under 4C.
Men er det noe vits? Presse lufta inni der ned eller opp for å få sirkulasjon? Satte inn fire kasser i sta, og tempen ved proben er jo nesten stillestående. Først når jeg åpner skapet synker den. Jeg antar at det er bedre, men det spørs jo hvor mye bedre det er før det er vits i å gå inn med 12V-adapter og begynne å herje.
Jeg har jo operert kjøleskap siden jeg var en liten pjokk, men dette er ølen min det er snakk om, ikke maten.
Har et 380-liters kjøleskap jeg bruker til lagring. Har dessverre bare ett pålitelig termometer for hånden. De fra Europris viser jo ikke under 4C.
Men er det noe vits? Presse lufta inni der ned eller opp for å få sirkulasjon? Satte inn fire kasser i sta, og tempen ved proben er jo nesten stillestående. Først når jeg åpner skapet synker den. Jeg antar at det er bedre, men det spørs jo hvor mye bedre det er før det er vits i å gå inn med 12V-adapter og begynne å herje.