Til å begynne med, jeg fant ikke et bedre forum å legge dette under.
Har tenkt å lage omlag 10L eplecider for å teste hvordan det blir. Siden man på en måte får et dilemma om man vil ha musserende eller søt cider når man benytter ettergjæring i flaskene, lurte jeg på om det blir bra om man bruker feks splenda? Noen som har prøvd det? Hvor mye splenda burde jeg da evnt ha oppi 10L med eplejuice som er tilsatt 1 kg sukker? (har tenkt å vente til cideren er på omlag FG 1000 før jeg tilsetter 10 g sukker pr liter for å få kullsyre.)
Målet mitt er med andre ord å få en musserende cider som ikke er tør, men smaker naturlig søtt og godt, og er gjæret på flaske.
Ellers så tar jeg gjerne imot andre cidertips som ikke er kommet frem her på forumet allerede.
Har tenkt å lage omlag 10L eplecider for å teste hvordan det blir. Siden man på en måte får et dilemma om man vil ha musserende eller søt cider når man benytter ettergjæring i flaskene, lurte jeg på om det blir bra om man bruker feks splenda? Noen som har prøvd det? Hvor mye splenda burde jeg da evnt ha oppi 10L med eplejuice som er tilsatt 1 kg sukker? (har tenkt å vente til cideren er på omlag FG 1000 før jeg tilsetter 10 g sukker pr liter for å få kullsyre.)
Målet mitt er med andre ord å få en musserende cider som ikke er tør, men smaker naturlig søtt og godt, og er gjæret på flaske.
Ellers så tar jeg gjerne imot andre cidertips som ikke er kommet frem her på forumet allerede.