Enzymer...

Gard

 
Lang historie kort: gårsdagens litt dårlig planlagte og studerte bryggekveld med en glutenfri (havre og bokhvete) testbatch har resultert i fire liter "vørter" som er meget uklar og full av stivelse nå står til gjæring (bobler lystig ivei).
Har særdeles bange anelser på hvorvidt den skal bli drikkelig og lurer på om noen har noen glutenfrie tips/råd... Vil det ha noen effekt å tilsette enzymer under gjæring (og er disse isåfall glutenfrie)?

Bilde vedlagt for å understreke hva jeg mener med uklar og full av stivelse...
qy4a6e7e.jpg
 
Smakte på wynn - glutenfri ale her om dagen. (Det ble ingen stout allikevel...)
Bunnfallet skal ABSOLUTT få være igjen i flaska (glasset til venstre). Ølet smakte overraskende godt, litt syrlig og ganske bra.
Ser også flott ut med etikett og voksforsegling...
ra9ajepu.jpg
9ama4ave.jpg
 
Stilig etikett og voksforsegling. Spennende med glutenfri øl. Var det av ren nysgjerrighet du brygget glutenfritt eller?
 
Tilbake
Topp