En av de tingene jeg personlig syns er ganske gøy med å lage øl, er de gangene jeg har en del malt, en del humle, og en del gjær, en slags oppskrift som ikke passer heeel til det jeg har, kanskje på en øltype jeg kjenner lite til
En dash ditt, en dash datt. Gjæres i 14 dager, karboneres i 14 dager. For søt, for bitter, smakte gjær, smakte fjær.
Noen ganger er det bra at bare en cornelius er fyllt opp med denne ugjenskapelige drikken, andre ganger skulle det vært en utømmelig kilde.
De proffe naboene mener man skal lage samme ølet tre ganger på rad, for å få en konsis og gjenskapbar affære.
Mine øl blir bare en kjapp flørt, eller en kjip smak som fort glemmes, dog noe er det alltids å lære.
En dash ditt, en dash datt. Gjæres i 14 dager, karboneres i 14 dager. For søt, for bitter, smakte gjær, smakte fjær.
Noen ganger er det bra at bare en cornelius er fyllt opp med denne ugjenskapelige drikken, andre ganger skulle det vært en utømmelig kilde.
De proffe naboene mener man skal lage samme ølet tre ganger på rad, for å få en konsis og gjenskapbar affære.
Mine øl blir bare en kjapp flørt, eller en kjip smak som fort glemmes, dog noe er det alltids å lære.