EMERGENCY EMERGENCY

ToreT

Norbrygg-medlem
Hei,

Skal til å brygge nå, men har glømt  :eek: den f***e oppskriftsboka til Jamil!

Kan noken gi meg oppskrifta til Chocolate hazelnut porter? fort?

Skål

Tore
 
Dumt hvis det allerede er for seint, men her:

OG: 1066
FG: 1019
IBU: 36
75 EBC

5,17 kg two row
680 g munich
450 g crystal 40 L
450 g crystal 80 L
340 chocolate malt
227 g black malt

227 g kakaopulver, 0 min.
15 ml hasselnøttekstrakt, ved flasking

35 g EKG, 5 %, 60 min.
23 g Willamette, 5 %, 30 min.
23 g Willamette, 5 %, 15 min.
11 g EKG, 5 %, 0 min.
11 g Willamette, 0 min.
White Labs WLP001/Wyeast 1056

Mesk på 69 C, gjæring på 19 C. Lykke til, håper dcet hjalp!
 
ToreT skrev:
Hei,

Skal til å brygge nå, men har glømt  :eek: den f***e oppskriftsboka til Jamil!

Kan noken gi meg oppskrifta til Chocolate hazelnut porter? fort?

Skål

Tore

Hvilken bok er denne oppskrifta hentet fra?
 
"Brewing Classic Styles. 80 Winning Recipes Anyone Can Brew" av Jamil Zainasheff og John Palmer. Brewers Publications 2007. Et must...
 
Definitivt. Suppler gjerne med podcast fra "The Brewing network".
http://www.thebrewingnetwork.com/ Begge deler er bygd på øltyper fra BJCP Styles (Beer Judging Certification Program).
For en nybegynner som stuller alene er oppskriftene fra "Brewing Classic Styles", podcast fra "Jamil Show og "Brew Strong" (i tillegg til dette forum) gull verdt.
Kan bestilles på "Amazon" eller signert fra "The Brewing network":
http://s125483039.onlinehome.us/sto...th=12&zenid=bcd97fe02170e54e74d5f30fa380f290 janh
:skaal2:
 
Jeg har jo boka :eek:, men finner ikke oppskriften. Jeg har såvidt begynt å bla i den, men kan ikke se at jeg har sett den.

Har dere et sidetall?
 
Hmmm.  :eek: Jeg må nok lære meg å sjekke bedre før jeg begynner å grave og spørre. Var nok litt stressa da jeg kom hjem igår, men takk skal du ha.
 
Tilbake
Topp