Jeg har nå hatt en Saison til karb i snart fire uker. Første uka var rundt 18-19 C så jeg skrudde opp til 21 uten effekt. Siste uka+ har jeg hatt dem på 25C og vendt flaskene en gang i døgnet. Det er nå såvidt litt CO2 men null skum. Jeg merker også ingen merkbar forskjell når jeg prøvesmaker med et par dagers mellomrom.
Jeg kjørte CC i et par-tre dager med 1,8 C som det laveste. Dette var WLP 566 og den ga seg "aldri" - jeg har aldri opplevd aktiv gjæring i over 14 dager. Jeg skrudde gradvis opp tempen etter primærgjæring opp til 26 C så den hadde nok gode forhold men attenuasjon endte ifg Brewgr på 90% (!). Noen teorier om hva som kan være synderen her?
Jeg kjørte CC i et par-tre dager med 1,8 C som det laveste. Dette var WLP 566 og den ga seg "aldri" - jeg har aldri opplevd aktiv gjæring i over 14 dager. Jeg skrudde gradvis opp tempen etter primærgjæring opp til 26 C så den hadde nok gode forhold men attenuasjon endte ifg Brewgr på 90% (!). Noen teorier om hva som kan være synderen her?