Vi tappa en dunkelweizen på onsdag, så om du ikke har det altfor travelt, så kan du få en oppdatering om en ukes tid om den ble vellykket eller ikke
Har ikke oppskriften for hånden her, men kan finne den fram når jeg kommer hjem. Oppskriften er basert på denne ekstraktoppskrifta som vi syntes ble veldig bra, men denne gangen som all-grain med 50/50 hvete- og pilsmalt som erstatning for hveteekstrakten, og oppskalert til 50 liter, samt kun tetnanger som både bitter- og aromahumle.
I oppskriften det er linket til ble det kokt kun 12 liter, men fylt opp til 22 i gjæringskaret. Høy OG på det som ble kokt ga jo dårlig utbytte av humla, så ikke kopier denne uten å ta hensyn til det i hvertfall.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.