John P
Norbrygg-medlem
Har kalt dette øllet for en "bleikbrun øl" for det er pale malt (pale=bleik) og endel crystal malt (brun farge).
Er ikke så god på definisjonen med "hjemme utregnede" oppskrifter. Hvilken klasse ville denne kommet under?
Blir det en lys ale, English best (special) bitter? Altså en spesial øl eller bare en lys ale?
Ingredienser:
3,250kg Pale ale malt
500g Crystal malt
400g Pilsner malt
30g East Kent Goldings humle (60min)
40g East Kent Goldings humle (15min)
20g Willamette humle (5min)
1ss Irish moss (15min)
Wyeat 1318 London ale 3
IBU - 34,6%
Farge - 30,4 EBC
OG - 1.041
FG - 1.003
FG ble veldig lav. Er det noe faremoment? :attevar:
Er ikke så god på definisjonen med "hjemme utregnede" oppskrifter. Hvilken klasse ville denne kommet under?
Blir det en lys ale, English best (special) bitter? Altså en spesial øl eller bare en lys ale?
Ingredienser:
3,250kg Pale ale malt
500g Crystal malt
400g Pilsner malt
30g East Kent Goldings humle (60min)
40g East Kent Goldings humle (15min)
20g Willamette humle (5min)
1ss Irish moss (15min)
Wyeat 1318 London ale 3
IBU - 34,6%
Farge - 30,4 EBC
OG - 1.041
FG - 1.003
FG ble veldig lav. Er det noe faremoment? :attevar: