Dead pony club

Smakte denne fra brew dog her om dagen, var meget god. Ser brew dog kaller dette for en California pale ale. Hva gjør den til nettopp det? Noen som har forslag til oppskrift på denne, eller noe som ligner?
 
Hei. Vi laget en øl inspirert av dead pony Club. Oppskriften er ikke langt unna orginalen. Bare litt mer humle:)
Se her for oppskrift:
http://humlefest.blogspot.no/2013/05/citrus-pale-ale-35-nm-2013.html
 
Hei. Mener du at det er litt mer humle i deres oppskrift? Er for så vidt interessert i aromahumlen som er i dead pony Club, men synes ikke den er noe særlig bitter, og akkurat det synes jeg er litt viktig, vil helst ikke ha den veldig bitter. Ser at det står "mash" og "first hop" etter de to første humlene du har hatt i. Hva betyr det?
 
Vi har mer aromahumle enn orginalen.  :biersmile:
Mash er humle tilsatt i meskingen sammen med malten.
First work hop er humle tilsatt i den første vørteren som siles av mesken. Denne forblir i vørteren som en bitterhumle når den koker.  :ilike:
 
Aha...må nesten ha det inn med teskje her, men tilsetter du humlen så den er i masken hele mesketiden? Så også på tørrhumlingen; er denne humlen tilsatt etter stormgjæring?
 
olel skrev:
Aha...må nesten ha det inn med teskje her, men tilsetter du humlen så den er i masken hele mesketiden? Så også på tørrhumlingen; er denne humlen tilsatt etter stormgjæring?

Humlen tilsettes så den er i melken hele meskeriden ja.
Tørhumlen tilsettes etter at primærgjæribg/stormgjæringen er over. Jeg bruker vanligvis å tørrhumle etter 5-7 dager.
 
Tilbake
Topp