Hei,
Har brygget en porter med en OG på 1078.
Den har gått i litt over en uke nå, men har stabilisert seg på 1022.
Vet ikke helt navnet på gjæra, men det er en en frysetørret ale-gjær som en kompis bestilt litt mye av.
Så spørsmålet er: Burde jeg forsøke å aktivere litt mer gjær for å få en lavere FG - eller er 1022 ok?
Så på beercalc at en imperial porter ligger mellom 1030 - 1016.
Smaken er grei!
Noen som har noen gode tips...
A
Har brygget en porter med en OG på 1078.
Den har gått i litt over en uke nå, men har stabilisert seg på 1022.
Vet ikke helt navnet på gjæra, men det er en en frysetørret ale-gjær som en kompis bestilt litt mye av.
Så spørsmålet er: Burde jeg forsøke å aktivere litt mer gjær for å få en lavere FG - eller er 1022 ok?
Så på beercalc at en imperial porter ligger mellom 1030 - 1016.
Smaken er grei!
Noen som har noen gode tips...
A