Hallois.
nybegynner spørsmål.
Jeg skal vri ut noen edle dråper og planlegger en real klassisk tysk weisbier. Malten er grei, men hvilken humle er den mest klassiske i tysk Weiß?
Er noob, men antar att ca 20-22 IBU er ok med 60 min kok. Skal strekke strikken litt i en 20speidel.
Regner med å bruke WLP300 eller Wyeast 3068.
Meninger mottas gjerne. men er klart interessert i hva som er klassisk og egnet.
nybegynner spørsmål.
Jeg skal vri ut noen edle dråper og planlegger en real klassisk tysk weisbier. Malten er grei, men hvilken humle er den mest klassiske i tysk Weiß?
Er noob, men antar att ca 20-22 IBU er ok med 60 min kok. Skal strekke strikken litt i en 20speidel.
Regner med å bruke WLP300 eller Wyeast 3068.
Meninger mottas gjerne. men er klart interessert i hva som er klassisk og egnet.