runeni
Norbrygg-medlem
Satt følgende brygg på søndag for snart 2uker siden: http://www.bryggselv.no/products/christmas-ale-allgrain-olsett-25l.
Det står at det tar ca 8 uker. Betyr det 2 uker i gjæringsdunken og 6 på flaske tro? Tappet en prøve for måle foreløpig FG etter en uke. Den var ganske grumsete. Har ikke lyst til å stikke om pga infeksjonsfrykt. Men er det et poeng å sette gjæringskaret litt kaldt før flasketappingen?
Dette er mitt første allgrain-brygg, og det er tusen ting jeg lurer på.
Rune
Det står at det tar ca 8 uker. Betyr det 2 uker i gjæringsdunken og 6 på flaske tro? Tappet en prøve for måle foreløpig FG etter en uke. Den var ganske grumsete. Har ikke lyst til å stikke om pga infeksjonsfrykt. Men er det et poeng å sette gjæringskaret litt kaldt før flasketappingen?
Dette er mitt første allgrain-brygg, og det er tusen ting jeg lurer på.
Rune