Jeg har en kamerat som driver restaurant i Oslo. Etter å ha smakt på vårt øl ønsket han å kjøpe inn 500 liter (flasker) til sin restaurant.
Dette er noe over min kapasitet på en Speidel 50, i tillegg så er det noe regelverk rundt slikt i Norge. Derfor var tanken å finne et micro bryggeri med passende kapasitet som kunne tenke seg å brygge et kontraktsøl og selge dette til restauranten basert på vår oppskrift.
Er det noen som har gode forslag til et bryggeri som passer for dette volumet og kunne være interessert i en slik jobb. Det er også fint om det ikke er for langt unna. Selv holder jeg til i Ski.
Dette er noe over min kapasitet på en Speidel 50, i tillegg så er det noe regelverk rundt slikt i Norge. Derfor var tanken å finne et micro bryggeri med passende kapasitet som kunne tenke seg å brygge et kontraktsøl og selge dette til restauranten basert på vår oppskrift.
Er det noen som har gode forslag til et bryggeri som passer for dette volumet og kunne være interessert i en slik jobb. Det er også fint om det ikke er for langt unna. Selv holder jeg til i Ski.