Hallo alle sammen
Lurer litt på det med å tilsette CO2 på fat. Jeg har tidligere brukt å sette regulator på litt over 2 bar trykk og ristet fatene til det slutter og komme mer CO2 inn i fatet.
Etter at jeg nå har satt opp ny bar med tappetårn blir det fort for mye skum og at er er relatert til for mye CO2.
Så det jeg lurer på da er om det er noen som kan gi en pekepinn på hvordan dere gjør og ca hvor mye CO2 dere bruker uten å være for tekniske.
Mvh
Roger
Lurer litt på det med å tilsette CO2 på fat. Jeg har tidligere brukt å sette regulator på litt over 2 bar trykk og ristet fatene til det slutter og komme mer CO2 inn i fatet.
Etter at jeg nå har satt opp ny bar med tappetårn blir det fort for mye skum og at er er relatert til for mye CO2.
Så det jeg lurer på da er om det er noen som kan gi en pekepinn på hvordan dere gjør og ca hvor mye CO2 dere bruker uten å være for tekniske.
Mvh
Roger