Bresjnev

Den som bruker søkefunksjonen på forumet skal finne:)!

Den skal altså meskes på 69 grader, i følge oppskrifta til Kristen England. Og så skal den ha 80% utgjæring??

Artig oppskrift. Tre timers koketid. Jeg får litt lyst til å prøve - men så er det det at jeg ikke drikker sånt øl:(. (Bresjnev er god, det er ikke det, men det er rett og slett for mektige greier for meg.)
 
Bresjnev får jeg skallebank av.. De to gangene jeg har drukket det har hodepinen meldt seg før flasken er tom. Urettferdig, da den er god!
 
Smakte Kernel Export Stout forrige uke.Vistnok basert på samme oppskrift
og mye bedre enn Bresjnev
 
Artig oppskrift. Tre timers koketid. Jeg får litt lyst til å prøve - men så er det det at jeg ikke drikker sånt øl:(. (Bresjnev er god, det er ikke det, men det er rett og slett for mektige greier for meg.)

Noen som har erfaring med lang koketid på bitterhumle og opplevd uheldig bitterhet (astringency)
Og er det noen forskjell på høy og lav alfasyre humle her?
 
Tilbake
Topp