Øldal
Norbrygg-medlem
Har brygget en del fat med pils, og sliter med ettersmak av noe brent.
Brygger i en BB30, ja det er belegg i bunn etter brygging selv om jeg har hevet maltrøret, sirkulerer med pumpe.
Pleier å meske 3 steg med god kontroll på temp, target er 1050 med ca 5 kg pilsner malt, ca 300 g carapils og IBU + - 20
Koker i 90min , kan det være at jeg koker dette for hardt?
Har kontroll på gjæringtemp, med bruk av skap / stc 1000.
Smaken avtar litt ved lagring, men ikke helt borte før fata er tomme ;D
Noen som har samme erfaringer her ??
Brygger i en BB30, ja det er belegg i bunn etter brygging selv om jeg har hevet maltrøret, sirkulerer med pumpe.
Pleier å meske 3 steg med god kontroll på temp, target er 1050 med ca 5 kg pilsner malt, ca 300 g carapils og IBU + - 20
Koker i 90min , kan det være at jeg koker dette for hardt?
Har kontroll på gjæringtemp, med bruk av skap / stc 1000.
Smaken avtar litt ved lagring, men ikke helt borte før fata er tomme ;D
Noen som har samme erfaringer her ??