Jeg bruker Beergun med stor suksess. Som Bernts sier, litt vanskelig å vite årsaken uten å vite fremgangsmåten din. "Ølavtrekkeren" skal trykkes inn kjapt og holdes inn til man har fylt flasken, da skal den slippes raskt. I tillegg er det best om flaskene er kalde.
Ølet, flasker og beergun må være godt avkjølt.
Ser at noen kapper slangen som ser lang ut. Det er en grunn til at den er så lang når man kjøper den.
Men først og fremst: kjøl ned alt så lavt som mulig.
Jeg tilsetter kullsyre til ønsket nivå på serveringstemperatur, og kjøler deretter hele fatet ned til 1-2 grader.
Flaskene kjøler jeg ikke. Fylte over 100 flasker i går uten problemer.
Ølet, flasker og beergun må være godt avkjølt.
Ser at noen kapper slangen som ser lang ut. Det er en grunn til at den er så lang når man kjøper den.
Men først og fremst: kjøl ned alt så lavt som mulig.
Noen er mellom anna meg (tenkte at eg måtte ha slange til både gass og øl) :bank2: Så då må eg bestille ny slange, og kanskje poste under "Bryggetabber" ;D
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.