Nå blir det IPA, ingen vei tilbake etter å ha drukke nøgne ø, snake dog og proper job i helga. Skal lage en 20L batch, og stikke nedi 300gr cascade og chinook. Oppskriften ser ut som dette.
Blir det for skjevt fordelt md 50gr chinook og 30gr cascade på tørrhumlingen?
Og burde jeg droppe aromamalten?
Statistics
Volume: 20 liters
OG: 1072
FG:
Alcohol: 7.6 % by vol.
Colour: 24 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 96 IBU
BU/GU: 1.33
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 4500 grammes
Crystal Malt 135 400 grammes
Wheat Malt 350 grammes
Aroma Malt 150 EBC 100 grammes
Mash schedule: xx degrees for nn minutes, yy degrees for mm minutes.
Hops
Chinook 12.6% alpha 50 grammes 90 minutes
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 30 minutes
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 15 minutes
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 5 minutes
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 1 minutes
Cascade 6.5% alpha 30 grammes 0 minutes
Cascade 6.5% alpha 30 grammes dry
Chinook 12.6% alpha 50 grammes dry
Blir det for skjevt fordelt md 50gr chinook og 30gr cascade på tørrhumlingen?
Og burde jeg droppe aromamalten?
Statistics
Volume: 20 liters
OG: 1072
FG:
Alcohol: 7.6 % by vol.
Colour: 24 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 96 IBU
BU/GU: 1.33
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 4500 grammes
Crystal Malt 135 400 grammes
Wheat Malt 350 grammes
Aroma Malt 150 EBC 100 grammes
Mash schedule: xx degrees for nn minutes, yy degrees for mm minutes.
Hops
Chinook 12.6% alpha 50 grammes 90 minutes
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 30 minutes
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 15 minutes
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 5 minutes
Cascade 6.5% alpha 35 grammes 1 minutes
Cascade 6.5% alpha 30 grammes 0 minutes
Cascade 6.5% alpha 30 grammes dry
Chinook 12.6% alpha 50 grammes dry