Hei,
har søkt litt på forumet, og det ser ut som gjærkake fra tidligere brygg ofte benyttes til nytt brygg. Sis uke brygget jeg en APA med OG 1053, den er nå klar for å stikkes om til sekundærgæring med tørrhumle. Skal brygge et "red seal" inspirert red ale i dag med ca OG 1065. Ønsker å benytte gjærkake fra APAen som stammer fra WLP01. Hvordan går jeg frem? Tenkte i utgangspunktet å bare helle vørteren rett over gjærkaka og riste inn oksygen. Blir dette for mye? Tips mottas med takk
har søkt litt på forumet, og det ser ut som gjærkake fra tidligere brygg ofte benyttes til nytt brygg. Sis uke brygget jeg en APA med OG 1053, den er nå klar for å stikkes om til sekundærgæring med tørrhumle. Skal brygge et "red seal" inspirert red ale i dag med ca OG 1065. Ønsker å benytte gjærkake fra APAen som stammer fra WLP01. Hvordan går jeg frem? Tenkte i utgangspunktet å bare helle vørteren rett over gjærkaka og riste inn oksygen. Blir dette for mye? Tips mottas med takk