G.Richard
Norbrygg-medlem
Hei .
Bel ferdig med en bacth Belgisk Jule øl, som fikk litt høy temp under mesking, kom opp i 72 grader (en liten stund) , kjølte det rakst ned til 66 igjen med å bruke litt av skyllevannet.
Satte det til gjøring og det begynte å boble etter 12 timer, men etter 2 dager så er aktivitetet dårlig...
Noe jeg kan gjøre med dette....tilsette ny gjær ...eller ?
All hjelp settes pris på
Richard
Bel ferdig med en bacth Belgisk Jule øl, som fikk litt høy temp under mesking, kom opp i 72 grader (en liten stund) , kjølte det rakst ned til 66 igjen med å bruke litt av skyllevannet.
Satte det til gjøring og det begynte å boble etter 12 timer, men etter 2 dager så er aktivitetet dårlig...
Noe jeg kan gjøre med dette....tilsette ny gjær ...eller ?
All hjelp settes pris på
Richard