Prøver å finne ut av det å lage oppskrift. Er ute etter et lyst, friskt øl med mye humlearoma. Koker 10-12 liter med ekstrakt og blander ut til 25. Hva tror dere om noe slikt? Hadde det vært et poeng å blande hvete inn i oppskriften for å få det mer sommerlig? Ser at mange andre blander flytende og tørr ekstrakt, har det noe for seg?
Statistics
Volume: 25 liters
OG: 1048
FG:
Alcohol: 4.7 % by vol.
Colour: 12 EBC (Golden)
Bitterness: 27 IBU
BU/GU: 0.56
Fermentables
Liquid Light Extract 1800 grammes
Cara Pils 37 EBC 500 grammes
Dry Light Extract 1500 grammes
Mash schedule: 65 degrees for 30 minutes
Hops
Northern Brewer 7.8% alpha 50 grammes 60 minutes
Cascade 6.5% alpha 20 grammes 15 minutes
Cascade 6.5% alpha 20 grammes 1 minutes
Cascade 6.5% alpha 20 grammes dry hopped
Fermentation
Yeast: WLP001 California Ale
Statistics
Volume: 25 liters
OG: 1048
FG:
Alcohol: 4.7 % by vol.
Colour: 12 EBC (Golden)
Bitterness: 27 IBU
BU/GU: 0.56
Fermentables
Liquid Light Extract 1800 grammes
Cara Pils 37 EBC 500 grammes
Dry Light Extract 1500 grammes
Mash schedule: 65 degrees for 30 minutes
Hops
Northern Brewer 7.8% alpha 50 grammes 60 minutes
Cascade 6.5% alpha 20 grammes 15 minutes
Cascade 6.5% alpha 20 grammes 1 minutes
Cascade 6.5% alpha 20 grammes dry hopped
Fermentation
Yeast: WLP001 California Ale