Etter flasking av min Juleale så ble alle flaskene satt i ølskapet på en karboneringtemp på 18 grader.
Har skapet stående i kjelleren der det ligger på rundt 12-13 grader.
Oppdaget i dag at sikringen til skapet var gått. Dette har skjedd iløpet av helga. Så når jeg oppdaget dette var temp i skapet 13 grader. Har sikkert stått slik i 4 dager.
Nå er temp igjen satt opp til 18 grader, men har ølet fått noen skader av dette? eller har karboneringen blitt avbrutt på noen måte?
Har skapet stående i kjelleren der det ligger på rundt 12-13 grader.
Oppdaget i dag at sikringen til skapet var gått. Dette har skjedd iløpet av helga. Så når jeg oppdaget dette var temp i skapet 13 grader. Har sikkert stått slik i 4 dager.
Nå er temp igjen satt opp til 18 grader, men har ølet fått noen skader av dette? eller har karboneringen blitt avbrutt på noen måte?