Hentet fra tråden om ølfestivalen på Nærbø
Dette syntes jeg hørtes veldig rart ut, det bryter jo mot alt man leser andre steder. Om man har så mye som en liten glippe på lokket blir jo all ølen ødelagt er jo det man får inntrykk av. Om man har et sterilt rom er det jo ikke noe problem, men det har vel ganske få som har. Er det noen som kan si noe om hva dette dreier seg om? (Siden jeg dessverre ikke har anledning til å dra til Nærbø).
Sikkan skrev:Kinn produserer som kjent ølet sitt i åpne gjæringskar, og Espen vil gå litt i dybden på dette. Spennende for alle, ikke minst en hjemmebrygger!
Dette syntes jeg hørtes veldig rart ut, det bryter jo mot alt man leser andre steder. Om man har så mye som en liten glippe på lokket blir jo all ølen ødelagt er jo det man får inntrykk av. Om man har et sterilt rom er det jo ikke noe problem, men det har vel ganske få som har. Er det noen som kan si noe om hva dette dreier seg om? (Siden jeg dessverre ikke har anledning til å dra til Nærbø).