For meg er det logisk å ha en stor andel dihydrogenmonoksid i ølet mitt.
Jørgen O Dommer Sentralstyre I går kl 20:48 #41 For meg er det logisk å ha en stor andel dihydrogenmonoksid i ølet mitt.
M Morten Sannerud Norbrygg-medlem I går kl 21:15 #42 Jørgen O skrev: For meg er det logisk å ha en stor andel dihydrogenmonoksid i ølet mitt. Klikk for å utvide... Samt et ønske om en liten andel dikarbonheksahydrogenmono-oksygen
Jørgen O skrev: For meg er det logisk å ha en stor andel dihydrogenmonoksid i ølet mitt. Klikk for å utvide... Samt et ønske om en liten andel dikarbonheksahydrogenmono-oksygen
loebrygg Norbrygg-medlem I går kl 21:52 #43 Noe H2O forsvinner også ved 20 C, men C2H6O forsvinner fortere ;-)
erikraude Norbrygg-medlem I går kl 23:10 #44 Jørgen O skrev: For meg er det logisk å ha en stor andel dihydrogenmonoksid i ølet mitt. Klikk for å utvide... Ja, jeg skjønte ikke helt planen om å legge inn en liten økt på 20 grader for å dehydrerte ølet.
Jørgen O skrev: For meg er det logisk å ha en stor andel dihydrogenmonoksid i ølet mitt. Klikk for å utvide... Ja, jeg skjønte ikke helt planen om å legge inn en liten økt på 20 grader for å dehydrerte ølet.