glennrlie
Norbrygg-medlem
Historietime:Som Gahr sier: RDWHAHB![]()
http://www.homebrewtalk.com/wiki/index.php/Relax_Don't_Worry,_Have_a_Home_Brew
http://en.wikipedia.org/wiki/Charlie_Papazian
Historietime:Som Gahr sier: RDWHAHB![]()
Historietime:
http://www.homebrewtalk.com/wiki/index.php/Relax_Don't_Worry,_Have_a_Home_Brew
http://en.wikipedia.org/wiki/Charlie_Papazian
Grattis med brygget!
Litt off topic til Gahr: blir BØLL produsert videre? Det er kanskje en av de bedre stoutene jeg har smakt.
Oh lord...
Ny prøvesmak. Fin mengde kullsyre, smaken har modnet. Nå skal resten få stå i ro i noen uker til i et svalt rom, så gleder jeg meg til å smake på den igjen![]()
Svartediket står på listen her også, men skal ha en Pale Ale mellom. Har malt meg inn i et hjørne med 1 x Vinter og 2 x juleøl, så nå må det settes noe som ikke må lagres særlig lenge!
Hvordan lagret du Vinter? Romtemp eller kjølig?
Du skal nok ikke se bort fra det (men da under et annet navn).![]()
Gammel tråd, men prøver likevel: Optimal lagringstid på 7Fjell Vinter? Blir den ferdig til jul? Og OK til juleribba?Du kommer ikke til å angre! Litt modning av denne er godt, men jeg anbefaler den fremdeles "fersk".
Tok knekken på den siste flasken, 6mnd etter bryggedato. Den hadde mistet litt av den gode friskheten, men var fremdeles godneste på lista er Svartediket, før ny Vinter skal til pers
![]()