Skal bruke 5,2 pH Stabilizer for første gang!
Hos bryggselv står det:
bruk 14g pr 30L vann (totalt volum til koking)
Tilsett 5,2 pH Stabilizer i mesken når du mesker inn. Hvis ønskelig kan det løses opp i litt vann før det tilsettes mesken.
-------------------------------------------------------------
Jeg skal meske med 15 liter vann og etter spylling blir det 30 liter til kok.
Det jeg lurer på:
Slik jeg forstår det så skal jeg da tilsette 14g oppi 15 liters meskevann? :
Hos bryggselv står det:
bruk 14g pr 30L vann (totalt volum til koking)
Tilsett 5,2 pH Stabilizer i mesken når du mesker inn. Hvis ønskelig kan det løses opp i litt vann før det tilsettes mesken.
-------------------------------------------------------------
Jeg skal meske med 15 liter vann og etter spylling blir det 30 liter til kok.
Det jeg lurer på:
Slik jeg forstår det så skal jeg da tilsette 14g oppi 15 liters meskevann? :