Har en Porter stående til gjæring med WLP002. Har lest en del rundt på diverse tråder samt utenlandske forum og det ser ut til at det kan være problematisk med naturlig karbonering med denne gjæren.
Noen som har synspunkter/erfaring med dette? Jeg har mulighet til å tappe mesteparten av brygget på fat men har i utgangspunktet lyst til å ha det på flaske da denne skal lagres en stund (har bare 2 fat foreløpig).
Har også sett at enkelte har tilsatt tørgjær for karbonering men synes dette høres litt knøvlete ut.
Det koker altså ned til følgende spørsmål: Bør jeg gå for fat eller vil denne gjæren karbonere greit naturlig bare man tar tiden til hjelp?
Noen som har synspunkter/erfaring med dette? Jeg har mulighet til å tappe mesteparten av brygget på fat men har i utgangspunktet lyst til å ha det på flaske da denne skal lagres en stund (har bare 2 fat foreløpig).
Har også sett at enkelte har tilsatt tørgjær for karbonering men synes dette høres litt knøvlete ut.
Det koker altså ned til følgende spørsmål: Bør jeg gå for fat eller vil denne gjæren karbonere greit naturlig bare man tar tiden til hjelp?