Hei,
jeg vil gjerne prøve meg på en Weizenbock, men sitter på noen spm.
1: Trenger en god oppskrift (jeg har vanlig hvetemalt, men også en sekk (!) dunkel weizermaltz).
2: Hvordan knuser jeg hveten, som all annen malt?
3: Hvordan ungår jeg stockmash? h¤%%/&# tette slager, blåse og træle som #¤%!
Lurer litt på hva dere brukte på riisenbryggeriet, Andreas? Vet det ligger en tråd på vanlig weizen her
Hilsen,
Yngve
jeg vil gjerne prøve meg på en Weizenbock, men sitter på noen spm.
1: Trenger en god oppskrift (jeg har vanlig hvetemalt, men også en sekk (!) dunkel weizermaltz).
2: Hvordan knuser jeg hveten, som all annen malt?
3: Hvordan ungår jeg stockmash? h¤%%/&# tette slager, blåse og træle som #¤%!
Lurer litt på hva dere brukte på riisenbryggeriet, Andreas? Vet det ligger en tråd på vanlig weizen her
Hilsen,
Yngve