loebrygg
Norbrygg-medlem
Hei,
har fått tak på no viltvoksende humle fra familie gården i Skien
og funderer på å prøve meg på en Single Hop
Veide det og fant ut at jeg hadde fått høstet 50 g i alt
så kanskje noe alla dette
Volume: 5 liters
Boil Volume: 3 liters
OG: 1064
BG: 1107
FG:
Alcohol: 6.3 % by vol.
Colour: 21 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 59 IBU
BU/GU: 0.92
Fermentables
Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 1150 g
Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 125 g
Munich Malt 20 EBC 20 EBC 75 g
Flaked Oats 4 EBC 150 g
Hops
12.5 g humle @ 60, 20, 7 og dry
Fermentation
Yeast: WLP001 California Ale
Comments:
Hva tror dere, er det mulig å lage øl på viltvoksende humle?
har fått tak på no viltvoksende humle fra familie gården i Skien
og funderer på å prøve meg på en Single Hop
Veide det og fant ut at jeg hadde fått høstet 50 g i alt
så kanskje noe alla dette
Volume: 5 liters
Boil Volume: 3 liters
OG: 1064
BG: 1107
FG:
Alcohol: 6.3 % by vol.
Colour: 21 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 59 IBU
BU/GU: 0.92
Fermentables
Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 1150 g
Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 125 g
Munich Malt 20 EBC 20 EBC 75 g
Flaked Oats 4 EBC 150 g
Hops
12.5 g humle @ 60, 20, 7 og dry
Fermentation
Yeast: WLP001 California Ale
Comments:
Hva tror dere, er det mulig å lage øl på viltvoksende humle?