Hei
Har en Brown Ale til gjæring (OG 1.050 - tørrgjær US-05, brukte 1 pakke på 25 liter)
Etter en uke, så måles den til 1.023. Har aldri vært borti en så høy måling etter en uke før. Vi sleit litt med å få igang gjæringa denne gangen, begynte ikke stormgjæring før etter mer enn 24 timer, sannsynligvis pga for lav temperatur. Etter at gjæringa startet har den stått på 19-20 grader.
Er det noe vi kan gjøre for å få igang igjen gjæringa?
Hvis ikke, er ølet drikkendes?
Kommer uansett til å la det stå en uke til.
Hans Kristian.
Har en Brown Ale til gjæring (OG 1.050 - tørrgjær US-05, brukte 1 pakke på 25 liter)
Etter en uke, så måles den til 1.023. Har aldri vært borti en så høy måling etter en uke før. Vi sleit litt med å få igang gjæringa denne gangen, begynte ikke stormgjæring før etter mer enn 24 timer, sannsynligvis pga for lav temperatur. Etter at gjæringa startet har den stått på 19-20 grader.
Er det noe vi kan gjøre for å få igang igjen gjæringa?
Hvis ikke, er ølet drikkendes?
Kommer uansett til å la det stå en uke til.
Hans Kristian.