Sist lørdag satt vi våre to første lagerøl. En tjekkisk pilsner og en bayer.
Har satt det til gjæring på 10`C.
Vi er litt usikker på videre gang i prosessen.
Hvor lenge bør/skal det stå på første gjæring?
Bør/skal det stikkes om etter 10-14 dager og settes til andregangs gjæring slik vi gjør med ales? og på hvilken temperatur?
Hvor lenge bør det stå etter vi har flasket? og da hvilken temperatur?
på forhånd takk
"Altrals nanobryggeri" ;-)
Har satt det til gjæring på 10`C.
Vi er litt usikker på videre gang i prosessen.
Hvor lenge bør/skal det stå på første gjæring?
Bør/skal det stikkes om etter 10-14 dager og settes til andregangs gjæring slik vi gjør med ales? og på hvilken temperatur?
Hvor lenge bør det stå etter vi har flasket? og da hvilken temperatur?
på forhånd takk
"Altrals nanobryggeri" ;-)