Hei hei alle munker og andre medbryggere der ute!
Det jeg lurer på er:
1)hvordan regner man ut alcohol vol. etter tilsatt karboneringssukker?
Det betyr kankskje ikke så mye, men gjør vel litt?
2)Hvordan regner man ut alkohol vol. etter tilsettning av f.eks en halvliter whiskey?
Hvis man har f.eks 20 liter stout som har gjæret ned til 8 %, og man så tilsetter 0,5 liter whiskey innen flasking. Er der en enkel formel man så kan bruke?
vh Øyvind
Det jeg lurer på er:
1)hvordan regner man ut alcohol vol. etter tilsatt karboneringssukker?
Det betyr kankskje ikke så mye, men gjør vel litt?
2)Hvordan regner man ut alkohol vol. etter tilsettning av f.eks en halvliter whiskey?
Hvis man har f.eks 20 liter stout som har gjæret ned til 8 %, og man så tilsetter 0,5 liter whiskey innen flasking. Er der en enkel formel man så kan bruke?
vh Øyvind