utfordring, første gang brygger med ukjente råvarer

Morten_E

Norbrygg-medlem
Hei har vert å kjøpt utstyr å korn på brygg selv i Stavanger.
Fekk da tag i 7kg med Sour brown og 1 kg. Med boster ( valgfritt)  det stå det på pakkene ,men det var ikke sikkert fekk vi beskjed om.

Gjæren er Dry Ail Yeast Safale us-05 11.5g
Homle pose på 111g

Noen som har lyst å komme med forslag til oppskrift side jeg er helt blank her haha


Mvh Morten
 

Vedlegg

  • DSC_0053.jpg
    DSC_0053.jpg
    1,4 MB · Sett: 186
Litt lite info å gå på her, tror jeg. Hadde hjulpet å vite hva slags malt du har fått og hva slags humle (med alfasyreprosent) det er du har fått ... Hadde også hjulpet å vite hva slags utstyr det er dere har kjøpt  :jaha:

Var det ikke med noen form for bruksanvisning på utstyret eller oppskrift til råvarene?
 
Ørnegård skrev:
Litt lite info å gå på her, tror jeg. Hadde hjulpet å vite hva slags malt du har fått og hva slags humle (med alfasyreprosent) det er du har fått ... Hadde også hjulpet å vite hva slags utstyr det er dere har kjøpt  :jaha:

Var det ikke med noen form for bruksanvisning på utstyret eller oppskrift til råvarene?

Utstyre er BIAB hjemme snekra http://forum.norbrygg.no/index.php/topic,18067.0.html
Er vel det som er problemet. Det så er i den store posen er tunt og avlangt
Og det andre ser ut som frokost blanning , puffa ris kommet til tankene  :laugh:
Jøye meg  ;D
 
Tilbake
Topp