Dette skjer hver gang jeg bruker moss el.l. Nå prøvde jeg 1/2 tablett protafloc på 25 liter, og det samme skjedde igjen. Hva er det som skjer? Akkurat som hele vørteren er full av disse flakene.
Det samlet seg som en kjempekake med 5-10 liter bunnfall som av og til havner på toppen etterhvert.
Det skal være sånn, det er proteiner som skiller seg ut. Hvis du rører rundt med en sleiv etter kjøling, setter lokk på og lar det stå i ti minutter, vil dette samles k midten, og kan da lett unngås.
Har prøvd å røre og ventet 20 min men det førte til 3 liter tapt pga masse bunnfall. Sist gang fikk jeg enorme mengder bunnfall i gjæringskaret. (5 liter av 23 liter)
Vurderer å slutte å bruke klaringsmiddel.
Det er bare å lage større batcher. Kvalitet over kvantitet. Man kan også helle slammet i en stor mugge og sette i kjøleskapet, det vil falle til bunns, og du får en liter til.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.