Har begynt planleggingen av sommerpilsen, og lurte derfor på om noen her har erfaringer eller innvendinger oppimot følgende oppskrift:
(Hentet fra Ølbrygging fra hånd til munn, Johannes Eick-Eickerns Pils)
OG 1.050
FG 1.009
IBU 23
Vol.25l
Malt:
Pale Malt(7EBC) 5000g
Munich (20EBC) 400g
Crystal (135EBC) 300g
Humle:
Tettnanger (3,8 alfa) 33g 60min
Hallertauer Mittelfruh ( 5 alfa) 25g 30min
Total koketid 90 min
Gjær: WLP 833 German Bock Lager
9°C / 14 dager
20°C / 4 dager
Lagring/karbonering
20°C / 7 dager
(Hentet fra Ølbrygging fra hånd til munn, Johannes Eick-Eickerns Pils)
OG 1.050
FG 1.009
IBU 23
Vol.25l
Malt:
Pale Malt(7EBC) 5000g
Munich (20EBC) 400g
Crystal (135EBC) 300g
Humle:
Tettnanger (3,8 alfa) 33g 60min
Hallertauer Mittelfruh ( 5 alfa) 25g 30min
Total koketid 90 min
Gjær: WLP 833 German Bock Lager
9°C / 14 dager
20°C / 4 dager
Lagring/karbonering
20°C / 7 dager