Tynnt öl, og öl med gjärsmak...

Heisann  :biersmile:

Etter en liten pause, braker det lös igjen  >:D...
Etter mange timer med lesing av ymse litteratur og foruminlegg, har jeg funnet en del mulige feil i mine tidligere brygg...
Ting som jeg/andre har reagert paa er at noen av bryggene har värt "tynne" paa smak. Ikke ubehagelige, men smaker ganske enkelt
mindre enn stilarten skulle tilsi... Sliter litt med aa see nöyakti hva dette kan väre, og setter enormt pris paa forslag :)
Ting jeg har tenkt paa er:
Mesketemperatur ="kan väre for lav?"
Gammel gjär ="lager estere som ikke skal väre tilstede?"
Har hört at enkelte infeksjoner kan forrorsake lignende?

Uttover det har en gjenganger värt "gjärsmak"...
Dette er egentli det störste problemet, og det jeg ser minst grunn til...
Mulig aarsaker:
Tapper paa flasker for tidlig "umiddelbart ved lav aktivitet"
Ikke nöye nok med aa ungaa gjär i flaskene...

Haaper det finnes noen gode forslag paa forumet  :hadet:

Naa, tilbake til eksamenstudiene  :bank2:

Ps. Hvordan i alle dager klarer Nögne-ö aa faa en saa utrolig fyldig smak???
 
Hei

Det letteste er nok om du beskriver et av dine brygg (mesketemp, meskeprosess, kok av vørter, humletilsetning, gjær, lufting av vørter osv)
Da er det enklere å komme med tilbakemelding  :skitbra:
 
Tilbake
Topp