Hei. Har fått meg fat og co2, og driver på å karbonerer no. Har 2 fat på 12L der det eine brygget vart cold crasha medan det andre ikke. Begge har stått i kjøleskap over natta på ca 3 grader. Satt regulatoren på 2 bar.
Når eg monterte regulatoren på flaska var det ca 60 bar, trur eg
(2kg flaske, går ut i fra den var full, heilt ny frå bryggsjølv)
Etter vasking og litt learning by doing hadde eg fått tappa på ølet og satt igang karbonering, det var då ca 50 bar. No nettopp såg eg at det var 40 bar på flaska.. Er dette normalt forbruk eller har eg ein lekkasje?? Verkar som det forsvant utruleg mykje co2 på veldig lite..!
Når eg monterte regulatoren på flaska var det ca 60 bar, trur eg
(2kg flaske, går ut i fra den var full, heilt ny frå bryggsjølv)
Etter vasking og litt learning by doing hadde eg fått tappa på ølet og satt igang karbonering, det var då ca 50 bar. No nettopp såg eg at det var 40 bar på flaska.. Er dette normalt forbruk eller har eg ein lekkasje?? Verkar som det forsvant utruleg mykje co2 på veldig lite..!