Vær hilset o`medbryggere :amen:
Her om dagen ble det satt to batcher "en stout og en mild" med henholdsvis en 2l starter irish ale i stoutn, og en pakke aktivator rett i milden.
Desverre ble luftingen halvhjertig gjennomført og begrenset seg til ca 2min risting av hver dunk... :bank2:
Dermed stoppet det opp på 1.025 for stoutn og 1.18 for milden :cheeky:
Har prøvd å rolig røre opp gjæren, hvilket hjalp marginalt...
Så... :help:
Slagplanen nå... Vente til gjæren er sunket helt, kjøle ned til rundt 1-2deg for å få ut siste resten av gjær, tappe på ny dunk, pitche ny gjær og riste som bare > kan...
Noen tanker rundt dette? mulig jeg er på villspor her men...
Takker for alle tips :biersmile:
Sindre
Her om dagen ble det satt to batcher "en stout og en mild" med henholdsvis en 2l starter irish ale i stoutn, og en pakke aktivator rett i milden.
Desverre ble luftingen halvhjertig gjennomført og begrenset seg til ca 2min risting av hver dunk... :bank2:
Dermed stoppet det opp på 1.025 for stoutn og 1.18 for milden :cheeky:
Har prøvd å rolig røre opp gjæren, hvilket hjalp marginalt...
Så... :help:
Slagplanen nå... Vente til gjæren er sunket helt, kjøle ned til rundt 1-2deg for å få ut siste resten av gjær, tappe på ny dunk, pitche ny gjær og riste som bare > kan...
Noen tanker rundt dette? mulig jeg er på villspor her men...
Takker for alle tips :biersmile:
Sindre